Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zebra komt met ZXP Series 7-cardprinter

Zebra Technologies maakt bekend dat de ZXP Series 7 aan het assortiment cardprinters is toegevoegd. De printer maakt gebruik van de nieuwste Zebra-technologie voor het printen van cards en biedt met enkele nieuwe functies nog betere prestaties wat betreft productiviteit, aanpassingsmogelijkheden en kostenefficiëntie.

De ZXP Series 7 is ideaal voor klanten die hoogwaardige, veilige cards moeten kunnen printen, zoals overheidsinstanties en bedrijven, maar ook voor high-volume toepassingen bij onder meer onderwijsinstellingen en administratiekantoren.

De ZXP Series 7 staat volgens de leverancier garant voor snelle, efficiënte prestaties bij een lagere total cost of ownership. De cardprinter ondersteunt een groot aantal coderings- en connectiviteitsopties en biedt ook de mogelijkheid van enkel- of dubbelzijdig lamineren voor extra veiligheid of duurzaamheid. Door de ZXP Series 7 te gebruiken samen met Virtual PrintWare Suite van Zebra kunnen grote aantallen ZXP-printers optimaal worden ingezet en op afstand worden beheerd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-11T10:17:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.