Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LogRhythm introduceert Security Intelligence

 

Het Amerikaanse LogRhythm introduceert zijn Security Intelligence Platform in Nederland. Het platform combineert op een geautomatiseerde manier Security information & event management (Siem), beheer van logbestanden, bewaking van bestandsintegriteit en forensische host- en netwerkanalyse. Hiermee is sneller en adequater in te spelen op cyber-risico’s dan meer traditionele bescherming.

Het Security Intelligence Platform van LogRhythm biedt diepgaand inzicht in bedreigingen en risico’s waar organisaties normaliter geen oog voor hebben. Het is speciaal ontwikkeld om gegevensdiefstal te voorkomen en biedt accurate en vroegtijdige detectie van beveiligingsincidenten. Dit maakt het mogelijk om snel tegenmaatregelen te treffen en de risico’s te minimaliseren.

Naast de geavanceerde bescherming, helpt het Security Intelligence Platform bedrijven ook met het voldoen aan wet- en regelgeving. De geautomatiseerde compliancy biedt gebruikers zekerheid, accountability en overzichtelijke, gemakkelijk op te vragen input voor audits.

De analyse van alle log- en computergegevens, gecombineerd met forensische inzichten op host- en netwerkniveau, biedt praktische informatie. LogRhythm’s AI Engine analyseert deze gegevens automatisch en voortdurend. Hierdoor worden activiteiten en gebeurtenissen zichtbaar en zijn bedrijven in staat om tot dusver ongedetecteerde bedreigingen en risico’s te identificeren. Zodra er bedreigingen worden gedetecteerd, krijgen klanten een integraal overzicht en kunnen snel tegenmaatregelen worden getroffen.

LogRhythm is een van origine Amerikaanse onderneming met het hoofdkantoor in Boulder. LogRhythm werkt in Nederland samen met Exclusive Networks als distributeur, en bedient de markt via partners, een netwerk dat momenteel snel wordt uitgebreid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5224916). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×