Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MK2 levert mobiele BI-oplossing Roambi

 

MK2 Software, business bntelligence (BI)-leverancier uit Abcoude, brengt bedrijfsinformatie realtime naar praktisch elke smartphone of tablet, met de mobile-first BI-app Roambi. Dankzij de samenwerking met Roambi kunnen klanten van MK2 Software profiteren van heldere gegevensrapportages en presentatiemogelijkheden, ongeacht het device waar ze mee werken en de locatie waar zij zich bevinden.

Roambi biedt real-time analyse- en rapportagefuncties op mobiele apparaten. De software is speciaal ontwikkeld om snel stuurinformatie in te kunnen zien, ongeacht de locatie. De analyse- en rapportagefunctie van Roambi is geoptimaliseerd voor het werken op smartphones en tablets. Roambi transformeert moeilijk te lezen spreadsheets in heldere, overzichtelijke grafieken en op maat gemaakte rapportages, geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Sisense

MK2 is daarnaast reseller van SiSense. Sisense maakt het presenteren van bedrijfsinformatie gemakkelijk. Het programma combineert alle informatie uit verschillende platforms in een overzichtelijk, snel samen te stellen dashboard. SiSense slaat alle informatie uit clouddiensten en CRM-platformen op in een centrale bron, die via de app altijd en overal kan worden geraadpleegd. Met een druk op de knop kunnen gebruikers extra bronnen aan hun dashboard toevoegen en weer verwijderen, zodat zij gemakkelijk op maat gemaakte presentaties kunnen samenstellen, zonder dat hier uitgebreide programmeer- of database kennis voor vereist is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5611174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×