Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Economische Zaken selecteert IT-Staffing

Dit artikel delen:

Het ministerie van Economische Zaken heeft in een recente aanbesteding IT-Staffing geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor twee percelen. Perceel 1 betreft DICTU en perceel 2 betreft het Kerndepartement van het ministerie van EZ en de diensten Staatsbosbeheer, Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De mantelovereenkomst heeft een looptijd van maximaal 4 jaar en kent een gezamenlijke verwachtte omzet van 404 miljoen euro, verdeeld 320 miljoen in perceel 1 en 84 miljoen in perceel 2.

IT-Staffing voorziet het ministerie van Economische Zaken (verantwoordelijk voor de bevordering van een evenwichtige economische groei, de ordening van het economisch leven, voor de landbouwsector en voor technologische innovatie ) van hoogwaardige ICT specialisten voor uiteenlopende expertisegebieden en speelt een rol bij het overdragen en borgen van ICT expertisekennis, het verhogen van het kennisniveau van de ICT medewerkers van de diensten en het faciliteren van de diensten bij het aansluiten op- en borgen van actuele ICT ontwikkelingen in de markt.

“Wij zijn zeer trots opnieuw geselecteerd te zijn als leverancier van hoogwaardige ICT specialisten voor het ministerie van Economische Zaken.” zegt Peter Gram, Unitmanager Staffing Services, “Door onze jarenlange samenwerking met het ministerie is IT-Staffing in staat constructief bij te blijven dragen aan de ontwikkelingen en uitdagingen van alle dienstonderdelen van het ministerie. Belangrijke pijler daarbij is het (door)ontwikkelen en borgen van het (expertise)kennisniveau bij de deelnemende diensten om de huidige en toekomstige doelen te realiseren.”

Naast IT-Staffing worden ook Atos Nederland, Link IT, Sogeti, Headfirst, BT Professional Services en Cimsolutions leverancier voor beide percelen. Voor perceel één werden daarnaast SQL Integrator, CGI (i.c.m. Myler), KPN Consulting, CAP Gemini en Brunel geselecteerd. Voor perceel twee Fast Flex en Itaq.

Over IT-Staffing
IT-Staffing is onderdeel van De Staffing Groep. De Staffing Groep gelooft in de kracht van de flexibele schil bij organisaties als het gaat om innovatie, slagkracht en flexibiliteit. Zij wil organisaties helpen om deze flexibele schil optimaal in te zetten.
Met haar drie labels is De Staffing Groep een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit van Nederland. Het grootste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in detachering van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. IP-Staffing is expert op flexibel inzetbare professionals op het gebied van Human Resources, Legal, Financials, en Marketing en Communicatie. De consultants van GP-Staffing zijn gespecialiseerd in verschillende management- en beleidsterreinen en weten de weg in politiek-bestuurlijk Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-28T16:52:00.000Z IT-Staffing Nederland BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.