Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MyCademy.com van start

MYCADEMY.COM VAN START

Arnhem, 18 april 2017 – Icttrainingen.nl, dé Nederlandse specialist in continu leren, lanceert MyCademy.com. Met dit platform wordt actuele IT-kennis toegankelijker voor IT-professionals en is het voor organisaties gemakkelijker om continu leren te faciliteren. MyCademy.com is een online platform voor continu leren. ICT’ers die hun kennis willen vergroten of op peil willen houden, kunnen gebruikmaken van ruim 500 trainingen en 45.000 e-books, video’s en livelabs. Vanaf elk apparaat en op elk gewenst moment hebben zij toegang tot het platform. Sparren met collega’s en kennis delen met andere MyCademy-gebruikers is laagdrempelig en ook chatten met een docent behoort tot de mogelijkheden. Met de uitgebreide voortgangsinformatie op elk gewenst niveau kan een organisatie gemakkelijk grip houden op de kennisontwikkeling van medewerkers.

VERSNELLING VAN E-LEARNING
“We zien in de markt een duidelijke versnelling op het gebied van e-learning”, zegt Patrick Kieviet, directeur van icttrainingen.nl. “Mede daarom hebben we ons e-learningplatform nog beter afgestemd op de wensen van onze klanten.”
Kieviet ziet de toenemende belangstelling voor continu leren en e-learning terug in de eerste resultaten van het benchmarkonderzoek ‘IT-kennis effect’ dat MyCademy uitvoert. Kieviet: “In die benchmark onderzoeken we in hoeverre continue IT-kennisontwikkeling cruciaal is voor huidig en toekomstig bedrijfssucces. We brengen in kaart hoe bedrijven omgaan met IT-kennis, wat zij investeren en hoe zij opleidingen organiseren.”
De voorlopige resultaten worden ondersteund door het benchmarkonderzoek Unlocking Potential van Skillsoft, een internationale partner van icttrainingen.nl, aldus Kieviet: “Daaruit blijkt dat ondernemingen die de kennisontwikkeling van werknemers actief faciliteren en continu (online) leren beschikbaar stellen aan hun werknemers, efficiënter en succesvoller zijn dan hun concurrenten. Dit benchmarkonderzoek laat ook zien dat bijna alle werknemers graag in hun eigen tempo leren. Steeds meer ondernemingen onderkennen dit.”

OVER ICTTRAININGEN.NL
Icttrainingen.nl is dé Nederlandse specialist in continu leren. Continu leren is de noodzaak om kennis en vaardigheden continu te ontwikkelen en te verbeteren, om zo effectiever te presteren en je aan te kunnen passen aan een steeds veranderende werk- en leefomgeving.
Op MyCademy.com kunnen IT-professionals terecht voor een breed aanbod aan hoogwaardige online trainingen, e-books, video’s, livelabs en proefexamens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T12:44:00.000Z Icttrainingen.nl
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.