Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Priemo sluit distributieovereenkomst met SecondLife Inkjets

Eindhoven, 8 juli 2021 - Priemo International BV, een ambitieus Europees bedrijf gericht op premium onderdelen en accessoires voor Apple MacBooks, heeft een distributieovereenkomst gesloten met SecondLife Inkjets. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Priemo MacBook onderdelen en accessoires toegankelijk worden voor meer dan 1.000 resellers in Nederland en België, die zijn aangesloten op het dealernetwerk van SecondLife Inkjets.

Lennaert van Offenbeek, oprichter van Priemo International: ‘sinds de lancering van onze organisatie en het merk Priemo, streven wij ernaar om duurzame relaties op te bouwen met toegewijde resellers en reparateurs die voornamelijk willen werken met premium producten. We zijn dan ook verheugd om te zien dat SecondLife Inkjets dezelfde visie deelt, waardoor we ons premium productfolio breed kunnen ontsluiten richting vakkundige IT resellers in Nederland en België.’

Bob Bisschops, Founder & Owner SecondLife Inkjets: ‘vanaf onze oprichting in 2006 zijn aandacht, kwaliteit en service drie belangrijke pijlers die we iedere dag met volle overtuiging uitstralen naar onze klanten. Deze pijlers vormen een rechtstreekse match met Priemo: een premium, duurzaam alternatief voor MacBook accu’s, adapters en accessoires. We luisteren actief naar onze klanten; die geven ons het signaal dat ze meer behoefte hebben aan een productuitbreiding op het gebied van Apple devices - met name om de levensduur van deze apparaten te verlengen - net zoals wij dat al meer dan 14 jaar doen met onze inktcartridges. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde Priemo assortiment geven wij onze klanten nu de juiste tools in handen zodat zij zich kunnen richten op het deskundig adviseren van consumenten, waarbij ze er zeker van zijn dat duurzaamheid, kwaliteit en service van Priemo voorop staat.

Over Priemo 

Priemo is een ambitieus merk dat is opgericht in 2020 door Priemo International B.V. Het merk specialiseert zich op het gebied van hoogwaardige accu’s, adapters en alternatieve accessoires voor Apple MacBooks. Het primaire doel van Priemo is om in de behoefte te voorzien van eindgebruikers die enkel genoegen nemen met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor deze consumenten streeft Priemo ernaar om de eerste keus en een duurzaam alternatief te zijn wanneer zij staan voor de aanschaf van onderdelen en accessoires voor hun Apple MacBook. Daarnaast tracht het merk door deze visie de levensduur van apparaten te verlengen om vervolgens de groei van de elektronische afvalberg te beperken.

Over SecondLife Inkjets 

SecondLife Inkjets is al sinds 2006 actief als producent, importeur en groothandel in Nederland en België. Anno 2021 is SecondLife dé one-stop groothandel voor inkjet cartridges, kantoorartikelen, laptop accessoires, telefoon accessoires, feestartikelen, boeken en per direct is het assortiment uitgebreid met een breed assortiment aan Priemo MacBook accu’s en adapters.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-08T14:57:10.000Z Priemo International B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.