Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

M-Files realiseert overall meer dan 30% groei in 2021

M-Files heeft in 2021 een forse groei van meer dan 30% gerealiseerd. Tevens zijn het partnerprogramma, de faciliteiten, certificeringen en ondersteuning voor partners verder uitgebreid. Er zijn 34 belangrijke updates in functionaliteit gerealiseerd, mede dankzij de investering van Bregal Milestone. In het afgelopen jaar heeft M-Files op alle vlakken lof en prijzen binnengehaald van gerenommeerde, wereldwijd aanwezige analistenbureaus.

M-Files, specialist in intelligent informatiebeheer, heeft in het voorbije jaar een groei van meer dan 30% gerealiseerd. Verbeteringen in en uitbreiding van klantsuccessen hebben bovendien een impuls gegevens aan de klanttevredenheid en zorgden voor een groei in de omzet naar 120% in 2021. Ook de markt voor Professional Services groeide voor  M-Files met 41%.

‘Onze versnelde groei in 2021 is het bewijs dat steeds meer organisaties onze unieke metadatagestuurde aanpak omarmen om zo een beslissende stap vooruit te zetten in hun digitale transitie’, aldus Antti Nivala, oprichter en CEO van M-Files. ‘We hebben voor 2021 een recordgroei van 20% in aantal medewerkers gerealiseerd om zo nog beter in staat te zijn onze klanten – en vooral de kenniswerkers bij die klanten - bij te staan in hun werk, door ze een uiterst geavanceerd en innovatief informatiebeheerplatform te bieden waarmee zowel een unieke klantervaring als een hogere kwaliteit van het werk gerealiseerd kan worden.’

Voortdurende innovatie

Met name de investering van $80 miljoen door investeringsmaatschappij Bregal Mileston in het begin van 2021 heeft M-Files in staat gesteld de verdere ontwikkeling van en innovaties in haar op metadata gebaseerde informatiebeheerplatform sneller door te voeren: M-Files realiseerde dat jaar 34 updates in functionaliteit! Nieuwe manieren om beter, sneller, efficiënter te kunnen werken in een steeds meer hybride werkende wereld zijn onder meer:

  • Een moderne, vereenvoudigde gebruikersinterface die gebruiksgemak en gebruikersacceptatie vergroten en meer laten aansluiten op de M-Files Web Client.
  • Externe content sharing and collaboration capabilities door de overname van Hubshare voor een verbeterde digitale klantervaring.
  • M-Files Smart Migration, een slimme, intelligente service  die de geavanceerde informatiebeheer functionaliteit van M-Files combineert met slimmere en goedkopere migratie van informatie naar het M-Files platform door metadata automation.
  • Uitgebreide cloud monitoring om zo de kwaliteit van product en tevredenheid van klant te vergroten.

Partnerorganisaties bereiken met M-Files recordverkopen

In 2021 is het partnerprogramma van M-Files uitgebreid, om zo jaar-op-jaar meer dan 30% groei in verkoop via het partnerkanaal te realiseren. Naarmate de partners hun kennis over en vaardigheden in het M-Files platform vergroten zijn ze in staat gebleken de gemiddelde grootte van hun projecten met 20% te laten groeien; cloud implementaties groeiden daarbij vijf keer sneller dan lokale implementaties.

In 2021 verdubbelde M-Files wereldwijd haar aantal Customer Success Managers om zo nog beter de regio’s Noord-Amerika, Europa, en Asia-Pacific te kunnen ondersteunen. Ook heeft M-Files de partnerondersteuning, certificering en faciliteiten voor de levering van haar producten en diensten uitgebreid. Nieuwe certificering is vanaf april 2021 beschikbaar gesteld voor specifieke partners (VAR’s), System Integrators (SI’s) en onderaannemers van over de hele wereld. Een recordaantal partners maakte al gebruik van die mogelijkheden om zo hun vaardigheden in en kennis over de M-Files implementaties aantoonbaar te maken voor klanten. Er zijn inmiddels al 190 Certified Engineers, 29 Developers en 25 Certified Architects binnen de partnerorganisaties. Aanvullend heeft M-Files 56 zogenaamde Certified Delivery Partners die in staat zijn de hoogste kwaliteit te leveren bij M-Files implementaties.

Benelux Regio

Bij de nieuwe werknemers is ook de per 1 december 2021 aangestelde Regional Manager Benelux Peter Dalhuisen, die veel ervaring vanuit de ECM-wereld met zich meebrengt. Samen met de partners in de Benelux-regio gaat Dalhuisen de uitdaging aan om bedrijven en organisaties in de lage landen verder op weg te helpen met hun digitale transitie. ‘Met name Nederlanders staan bekend om hun relatief sneller adoptie van nieuwe ontwikkelingen. De afgelopen twee jaar hebben uitgewezen dat het cruciaal is om je informatiebeheer op orde te hebben om zo altijd en overal te kunnen samenwerken volgens de juiste richtlijnen en met de juiste, relevante en actuele informatie’, aldus Dalhuisen. ‘M-Files past perfect in dat plaatje.’

Erkenning door Analisten en Award organisaties

M-Files' innovative approach has now been fully recognized by the analyst community, with M-Files recently named a Visionary by Gartner in the 2021 Gartner Magic Quadrant™ for Content Services Platforms and highlighted as the most complete provider in the market. M-Files also received the highest score for its Information Governance applications with customers and earned Top 3 scores across all customer references in the 2021 Gartner® Critical Capabilities for Content Services Platforms Report. About 93% of respondents in the Gartner Peer Insights recommended M-Files as a Content Services Platform (February 9, 2022, based on 80 reviews in the past 12 months). Additionally, M-Files was named as a Strong Performer in The Forrester Wave™ Content Platforms,

M-Files also won the Company of the Year award in the Best in Biz Awards category, and CEO Antti Nivala took the Executive of the Year award in the Business Intelligence Group's BIG Awards for Business.

Het door metadata gestuurde informatiebeheerplatform van M-Files verbindt kenniswerkers met de informatie die ze nodig hebben, op het moment dat ze die nodig hebben, waar die ook is opgeslagen. Kenniswerkers vinden zo direct alle relevante informatie in de juiste context en processen die op die informatie zijn gebaseerd kunnen gecontroleerd worden geautomatiseerd. Volgens een recente studie van Forrester Consulting The Total Economic ImpactTM of M-Files kan het M-Files platform daarmee een ROI genereren van 270%; dat houdt in dat de investeringen voor middelgrote en grote organisaties in ongeveer iets meer dan drie jaar zijn terugverdiend.

Meer weten over de besparingen en voordelen die M-Files voor u kan realiseren? Downloadt het volledige Forrester Total Economic ImpactTM (TEI) of M-Files study: https://bit.ly/m- files-forrester-TEI-report-2021-DE

Om een kopie van het Gartner 2021 Magic Quadrant for Content Services Platforms report te downloaden: https://go.m-files.com/WC-2021-Gartner-Magic-Quadrant-CSPs-Post-Release-UK-EN.html

Kijk voor meer informatie over het M-Files informatiebeheerplatform op https://www.m-files.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-23T09:41:27.000Z M-Files


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.