Managed hosting door True

Informatica On Demand Data Loader Service

Informatica Corporation breidt het Software as a Service (SaaS)-aanbod uit met de On Demand Data Loader Service (IOD Data Loader Service ) for Salesforce. Dit is een bi-directionele service waarmee Salesforce-gebruikers diverse integratieprocessen kunnen automatiseren. Hierbij moet gedacht worden aan het synchroniseren van klantinformatie met andere applicaties, het creëren van back-office orders en het inladen van leads.

De Informatica On Demand Data Loader Service for Salesforce maakt handmatig programmeren overbodig, is volledig web-gebaseerd, en zorgt ervoor dat intern aanwezige soft- en hardware niet meer nodig zijn. De nieuwe dienst is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Door tijdrovende en foutgevoelige integratietaken te automatiseren kunnen klanten hun operationele efficiëntie verhogen.

De IOD Data Loader vergroot de mogelijkheden van salesforce.com's Dataloader door ondermeer een intuïtieve web-gebaseerde integratie wizard toe te voegen en het inplannen van integratie-opdrachten te automatiseren. De dienst biedt daarnaast directe toegang tot relationele databases, kan data transformeren met een ‘drag-and-drop'-web interface en maakt het mogelijk Salesforce Dataloader kaarten te importeren en te exporteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-26T16:10:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.