Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GigaSpaces brengt applicatieplatform XAP

GigaSpaces eXtreme Application Platform en is een applicatieplatform waarmee schaalbare oplossingen kunnen worden gerealiseerd die zelfs onder extreme omstandigheden optimaal blijven presteren. Applicaties die de gebruiker oneindig en eenvoudig omhoog of omlaag kan schalen, lineair, dynamisch en zonder verlies van performance.

GigaSpaces XAP is een complete middleware suite. Applicaties in enterprise omgevingen steunen veelal op verschillende ‘stukjes’ middleware. Deze losse onderdelen worden gebundeld en aangeboden onder één productnaam. Desalniettemin blijven het verschillende softwareproducten die de schaalbaarheid, performance en betrouwbaarheid van een applicatie ondermijnen. Iedere toevoeging van een nieuw onderdeel zorgt voor integratie problemen en meer overhead bij het uitvoerend team. Daarnaast zorgen deze samengestelde producten voor hoge licenties en kosten.

GigaSpaces XAP heeft deze verschillende onderdelen in één platform verzameld en biedt hoge beschikbaarheid direct 'out of the box'. Een platform dat voorziet in alle middleware functies die in-memory en in-process uit worden gevoerd. Inclusief dataopslag en management, berichtenverkeer en verwerking voor software services. Alle functies delen bovendien hetzelfde ingebouwde clustering mechanisme en zijn samengepakt in een lichtgewicht infrastructuur die eenvoudig en automatisch kan worden uitgerold.

De gebruiker zal ondervinden dat hoe uitgebreider hij GigaSpaces XAP gebruikt, hoe meer hij bespaart op software licenties, hardware en onderhoud en hoe dichter men komt tot een echt volledig betrouwbaar en gebruiksvriendelijke middleware suite. Voordelen zijn volgens de producent lagere kosten voor onderhoud en licenties, vermindering van de operationele overhead, versnellen en versimpelen van de software ontwikkeling, verbeteren van de testmogelijkheden, kwaliteit en betrouwbaarheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-16T15:17:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.