Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Smart SharePoint Solutions biedt Financial Suite

Financial Suite van Smart SharePoint Solutionsis een toepassing waarmee corporate finance professionals cyclische Planning & Control processen projectmatig kunnen inrichten. Dit kennisintensieve product bevat praktische ingeprogrammeerde taaklijsten en planning tools. Door centrale opslag van documenten en een krachtige metadatastructuur zijn alle stukken altijd eenvoudig terug te vinden. Rapporten en prognoses maken kan nu dus een stuk sneller en gemakkelijker.

De ontwikkelaars van Smart Sharepoint Solutions hebben een analyse gemaakt van alle documenten en taken die nodig zijn voor een boekhoudkundige periodeafsluiting. Financial Suite biedt een uitgebreide bibliotheek van gestandaardiseerde takenlijsten. Voor het bedrijfsspecifieke gedeelte kunnen gebruikers zelf heel gemakkelijk zaken toevoegen.

Financial Suite maakt gebruik van de kracht van cloud computing. Beveiligde webapplicaties bieden werkgroepen een centraal verzamelpunt voor alle documenten die nodig zijn voor het planning & control proces, samen met praktische controle- en coördinatietools. De menugestuurde gebruikersinterface koppelt ieder document aan een specifieke balanspost, een P&L line, of een ander rapportage item (zoals IFRS), ongeacht de documentnaam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-24T11:06:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.