Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dassault Systèmes gaat naar de Cloud

 

3D en plm-expert Dassault Systèmes introduceert een cloud uitvoering van de Versie 6 ontwerp- en plm-software en complementaire online diensten, gebaseerd op Amazon Web Services.

Dassault Systèmes levert een compleet platform om op levensechte wijze in 3D te ontwerpen, te simuleren, ideeën op haalbaarheid te testen en alle informatie met partners te delen. De software van het bedrijf wordt overal ter wereld gebruikt voor innovaties, ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisering van bedrijfsprocessen. Het versie 6 open cloudplatform maakt alle functionaliteit nu laagdrempelig toegankelijk voor ontwikkelaars. Inclusief flexibele configuratiemogelijkheden en uitbreidingen met eigen applicaties en ervaringen.

Versie 6 gebaseerde cloudoplossingen bieden klanten vergaande flexibiliteit om alle beschikbare functionaliteit alleen te gebruiken als het nodig is. Ook hoeven zij vooraf niet meer te investeren in extra infrastructuurvoorzieningen, of lange termijn volumeverplichtingen aan te gaan. De online Versie 6 oplossingen zijn ontworpen om optimaal invulling te kunnen geven aan de operationele organisatiebehoeften en projecten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4048167). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×