Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle OpenWorld 2011

Oracle Fusion CRM en HRM nu ook in de cloud

 

Oracle

Oracle introduceert crm in de cloud: Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM). Oracle introduceert verder Oracle Fusion HCM in de cloud. Oracle maakt ook bekend dat steeds meer system-implementatiepartners (SI's) uit het Oracle PartnerNetwork (OPN) Oracle Fusion Applications adopteren.

Oracle introduceert crm in de cloud: Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM). Als onderdeel van de onlangs aangekondigde Oracle Public Cloud biedt de crm-cloudtoepassing van Oracle de voordelen van SaaS (software as a service), zonder de beperkingen van de oudere SaaS-c-oplrmossingen. Het systeem bevat diverse business intelligence-mogelijkheden en biedt ongekend inzicht in salesplanning en salesresultaten, zodat vertegenwoordigers en verkoopleiders slimmer kunnen verkopen, aldus Oracle.

Oracle introduceert verder Oracle Fusion HCM in de cloud. Met de applicaties Oracle Fusion Human Capital Management (HCM) en Oracle Fusion Talent Management in een publieke cloud, profiteren bedrijven van de voordelen van SaaS (software as a service), aldus Oracle. De oplossing heeft onder andere business process- en business intelligence-mogelijkheden.

De sotware-ontwikkelaar maakt ook bekend dat steeds meer system-implementatiepartners (SI's) uit het Oracle PartnerNetwork (OPN) Oracle Fusion Applications adopteren. Dankzij de ruim duizend Oracle Fusion Application trainingsmogelijkheden, die beschikbaar zijn via Oracle OPN, investeren implementatiepartners, variërend van grote wereldwijde spelers tot niche en regionale integrators, in opleiding en ontwikkeling van hun Oracle Fusion Application-activiteiten. Veel van deze partners nemen ook actief deel aan Oracle Fusion Application Ramp-Up- en Migratie Co-Development-programma's, voor het verkrijgen van diepgaande kennis van Oracle Fusion Applications voor hun release. Het verkrijgen van expertise in de Oracle Fusion Application early-adopter-programma's, stelt deze partners in staat klanten te helpen hun risico's te beperken en Oracle Fusion Applications in minder tijd in hun bestaande Oracle Application te implementeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4234486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.