Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gemakkelijk uren schrijven met Exact Online

 

Exact introduceert Exact Online Uren & Facturen, de tweede brancheoplossing binnen het Exact Online-portfolio. De oplossing is gericht op kleinere zakelijke dienstverleners en maakt het voor onder andere management- en ict-consultants eenvoudiger om kosten en gewerkte uren te specificeren.

Rapportages geven direct inzicht in de status van lopende projecten en via overzichten is te zien of projecten boven budget uitkomen, hoeveel uren er nog niet zijn goedgekeurd en welke facturen nog verstuurd moeten worden.

Standaardinformatie wordt in Exact Online Uren & Facturen vooraf ingevuld, waardoor medewerkers minder tijd kwijt zijn aan de persoonlijke administratie. Alle geboekte uren en kosten worden automatisch klaargezet in een factuurvoorstel. Zodra hier akkoord op is gegeven wordt de factuur verstuurd. Dankzij de volledige integratie met de financiële administratie wordt automatisch een openstaande post aangemaakt. Dit geeft tijdswinst en voorkomt fouten.

Tegelijkertijd met de brancheoplossing voor zakelijke dienstverleners is een nieuwe versie van Exact Online beschikbaar. Alle Exact Online-abonnees werken automatisch met de nieuwste versie die vanaf nu ook de webbrowser Google Chrome ondersteunt. Verder integreert Exact Online met Microsoft Office 365, waardoor klanten één online omgeving kunnen gebruiken voor de boekhouding en de samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office. Ook zijn de processen voor btw- en icp-aangiften vereenvoudigd waardoor gebruikers hier minder tijd aan kwijt zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4271062). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×