Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ARIS en webMethods geschikt voor de cloud

 

Software AG introduceert Cloud Ready, waarmee het ARIS- en webMethods-producten geschikt maakt voor toepassing in de cloud. De Cloud Ready-oplossing biedt ondersteuning voor publieke en private cloud. Klanten kunnen een cloud-omgeving inzetten als alternatieve of nieuwe exploitatiemogelijkheid voor hun test- en productieomgevingen.

De producten webMethods en ARIS van Software AG zijn geschikt gemaakt voor toepassing in de cloud. Beide producten zijn gecertificeerd voor exploitatie via Elastic Compute Cloud van Amazon en via VMware. Software AG noemt zijn nieuwste innovatie ‘Cloud Ready’ en stelt het per direct beschikbaar.

De nieuwe Cloud Ready-oplossing van Software AG is onderdeel van de cloud-strategie die het bedrijf eerder dit jaar bekendmaakte. Deze strategie speelt in op de behoefte van klanten aan verregaande interactie, communicatie en samenwerking om de traditionele barrières tussen business en it te slechten. Software AG Cloud Ready ondersteunt die strategie met een oplossing die procesmodellering, procesmanagement, service oriented architecture (soa) en cloud-integratie biedt. Dit leidt tot een snelle verbetering van processen en tot lagere kosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4274446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×