Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix introduceert NetScaler CloudConnectors

 

Citrix kondigt NetScaler CloudConnectors aan, een nieuwe oplossing voor datacenters die services en capaciteiten van het bedrijfsnetwerk wereldwijd ter beschikking stelt.

Voor bedrijven en leveranciers van internetcontent en apps ontstaat zo de mogelijkheid om hybride netwerkoplossingen voor mobiele, web- en SaaS-applicaties tot bij de internetgebruiker zelf te brengen. NetScaler CloudConnectors integreert on-premise- en off-premise-capaciteiten met elkaar. Citrix kondigde ook nieuwe updates aan van Citrix CloudBridge waarmee bedrijfsdatacenters extra capaciteit in de cloud kunnen aanboren.

Citrix introduceert verder een nieuwe reeks connectors, de NetScaler CloudConnector for CDN. Deze hybride oplossing optimaliseert netwerklinks tussen het datacenter en de eindgebruikeraansluiting op het internet. NetScaler CloudConnector for CDN wordt in een partnership met Cotendo aangeboden, een leverancier van geavanceerde cloud delivery network-diensten (CDN) en cloud acceleration.

De software-ontwikkelaar kondigt ook verbeteringen aan in Citrix CloudBridge, waardoor het voor grote ondernemingen nog eenvoudiger wordt om op een veilige, geoptimaliseerde manier extra capaciteit in de cloud aan te boren. De verbeteringen aan CloudBridge omvatten: een IaaS 'Cloud Catalog' binnen NetScaler, een eenvoudige ‘eenzijdige' installatie en het CloudBridge Citrix Ready-programma.

NetScaler CloudConnector for CDN is vanaf november 2011 beschikbaar. Extra NetScaler CloudConnectors voor HDX-optimalisatie en voor hybride beveiligingsoplossingen zullen in 2012 verkrijgbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4280561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×