Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix Cloudstack 3 maakt public clouds toegankelijk

Citrix introduceert CloudStack 3, de eerste release onder de vlag van Citrix van het bekende open source cloudplatform. CloudStack is ontwikkeld door Cloud.com, dat eind vorig jaar door Citrix is overgenomen. Het product is inmiddels goed voor meer dan een miljard dollar omzet in meer dan 85 grootschalige productieclouds.

Met de introductie van CloudStack 3 maakt Citrix ‘Amazon-style'-clouds toegankelijk voor organisaties van elke grootte. Klanten kunnen clouds bouwen die lijken op de meest succesvolle clouds ter wereld, door gevirtualiseerde bronnen uit het datacenter snel en makkelijk te transformeren in geautomatiseerde, elastische en zelf te bedienen clouds. Citrix CloudStack is een belangrijke component van het Citrix cloud computing portfolio, waarmee klanten oplossingen aangereikt krijgen waarmee zij nieuwe clouds kunnen bouwen, verbinding kunnen maken met bestaande clouds en clouds kunnen leveren met naar eigen zeggen de best mogelijke beveiliging, prestatie en betrouwbaarheid.

CloudStack is snel uitgegroeid tot een bekend commercieel open source platform voor het bouwen, beheren en leveren van schaalbare infrastructure-as-a-service (Iaas) clouds.Nieuwe kenmerken in versie 3 richten zich op openheid, flexibiliteit en compleetheid bevatten:

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.