Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix voegt MDX toe aan CloudGateway

Citrix heeft Citrix CloudGateway 2 aangekondigd, met daarin de nieuwe MDX-technologie voor mobiele apps. Door de uitbreiding met MDX biedt CloudGateway voortaan verschillende technologieën voor het beheer, de beveiliging en de controle van native iOS-, Android- en html5-apps op meer dan twee miljard mobiele toestellen.

De nieuwe MDX-technologie in CloudGateway omvat vier hoofdcomponenten die samen voor optimaal gebruik van mobiele toestellen zorgen, terwijl it toch volledig de controle behoudt. MDX App Vault is een containertechnologie voor de beveiliging van mobiele apps die op elk mobiel toestel de bedrijfsapps en -data scheidt van de persoonlijke apps en data van de gebruiker. Deze technologie stelt it in staat om op afstand waardevolle bedrijfsapps en -data te beheren, te controleren, te vergrendelen en eventueel te wissen.

MDX Web Connect is een veilige mobiele browsertechnologie waarmee it eenvoudig interne webapps van het bedrijf, mobiele html5 webapps en externe SaaS-apps kan uitsturen naar mobiele toestellen, met een browsersessie voor elke app.

MDX Micro VPN wordt door Citrix gezien als de allereerste veilige app-specifieke toegangstechnologie waarmee it een veilige vpn-toegang creëert voor mobiele en webapps die vanaf persoonlijke mobiele toestellen toegang geven tot het interne bedrijfsnetwerk.

MDX Policy Orchestration biedt fijnmazige, op regels gebaseerde controle van native mobiele en html5-apps. Men kan daarbij criteria hanteren zoals het soort toestel, het netwerktype, het gebruikerswachtwoord, de inlogfrequentie en of er al dan niet ongeoorloofde toepassingen op een toestel werden geïnstalleerd. Door de integratie van Citrix ShareFile in CloudGateway 2 beschikken gebruikers altijd en overal over hun data.

Vanaf deze release ondersteunt CloudGateway niet alleen native mobiele apps die via MDX ter beschikking worden gesteld, maar ook integratie met Citrix ShareFile. Bedrijven die CloudGateway met ShareFile toepassen, kunnen hun medewerkers via functiegebaseerd beheer op alle mogelijke toestellen naadloos toegang geven tot bestanden. Een medewerker die een ShareFile account heeft, krijgt op elk toestel toegang tot zijn bestanden via de populaire Citrix ReceiveTM softwareclient van het bedrijf. De data volgt als het ware de gebruiker op elk toestel dat hij hanteert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.