Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Acronis Backup & Recovery

 

Met versie 11.5 groeit Acronis Backup & Recovery mee met de onderneming en biedt ondersteuning voor de veranderende behoeften van bedrijfsnetwerken. Tegelijkertijd zorgt de oplossing voor een reductie van de totale eigendomskosten en biedt deze een snellere, efficiëntere en uitgebreide strategie voor databescherming.

De nieuwe versie van het modulaire en geïntegreerde platform Acronis Backup & Recovery biedt klanten de flexibiliteit om alleen licenties aan te schaffen voor de software-agents en applicatie-ondersteuning die ze op dat moment nodig hebben en meer functionaliteit toe te voegen wanneer hun omgeving verandert. Dit zorgt voor een drastische reductie van de beheerlast die gepaard gaat met het inkopen, aanleren en integreren van aanvullende producten naarmate het netwerk zich verder ontwikkelt. Door gebruik te maken van één oplossing voor fysieke, virtuele en cloud-omgevingen worden bovendien tijd en geld bespaard.

Acronis speelt daarnaast in op het groeiende gebruik van cloud-infrastructuren voor opslag-optimalisatie door functionaliteit voor disk-to-disk-to-cloud staging aan zijn geïntegreerde back-up- en herstelplatform toe te voegen. Geautomatiseerde disk-to-disk-to-cloud back-ups verkorten de back-uptijden voor live computers en virtuele machines en vereenvoudigen het beheer van beide bestemmingen. Met Acronis Backup & Recovery kunnen ict-beheerders zowel profiteren van de voordelen van lokale back-ups als van cloud-gebaseerde back-ups door gebruik te maken van een functierijk en geïntegreerd platform.

Acronis Backup & Recovery is een geïntegreerd platform waarmee alle taken op het gebied van gegevensbeheer en disaster recovery binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen via een centrale beheerconsole kunnen worden verzorgd en waarmee gegevens op snelle en eenvoudige wijze tussen verschillende omgevingen kunnen worden verplaatst. Het platform van Acronis maakt een drastische reductie van de beheeroverhead en een totale eigendomskosten mogelijk door het aanbieden van beheermogelijkheden voor Windows en Linux en alle belangrijke hypervisors, zoals Red Hat Enterprise Virtualisation, VMware vSphere, Windows Hyper-V, Citrix en Parallels. Het platform kan bovendien met één installatie worden geïntegreerd met opslagcapaciteit in de Acronis-cloud.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4559729). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×