Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat met OpenShift Enterprise in PaaS

Red Hat maakt de beschikbaarheid bekend van OpenShift Enterprise. Hiermee zet het bedrijf een nieuwe stap in zijn Platform-as-a-Service (PaaS) strategie. OpenShift Enterprise is ontworpen om on-premise in datacentra van klanten te installeren of in private, publieke of hybride clouds.

OpenShift Enterprise biedt zakelijke gebruikers, met toegang tot een cloudgebaseerd applicatieplatform, de mogelijkheid applicaties te maken die ze nodig hebben en ze te laten draaien in een cloudarchitectuur. Het automatiseert veel van de provisioning en het systeembeheer van de applicatieplatform stack op een manier dat het it-operationsteam makkelijker kan voldoen aan de toenemende vraag voor nieuwe applicatiediensten. OpenShift Enterprise biedt ook on-demand, elastische, schaalbare en volledig geconfigureerde ontwikkeling van applicaties en een test en hosting omgeving voor applicatieontwikkelaars zodat ze zich kunnen richten op het coderen van nieuwe applicatiediensten. Met de Security-Enhanced Linux (SELinux) benadering biedt OpenShift Enterprise ook betrouwbare beveiliging en multi-tenancy met de mogelijkheid om de nodes instances onder te verdelen.

OpenShift Enterprise is gebouwd op een stack van op open source gebaseerde Red Hat-technologieën, waaronder Red Hat Enterprise Linux, JBoss Enterprise Application Platform en OpenShift Origin. Doordat JBoss Enterprise Application Platform 6 is inbegrepen, is OpenShift Enterprise de enige Java EE-6 gecertificeerde on-premise PaaS die voor enterprises beschikbaar is. OpenShift Enterprise profiteert ook van de consistente innovatie en bijdragen van de community. OpenShift Enterprise ondersteunt meerdere talen, waaronder Java, Ruby, Python, PHP en Perl en omvat een cartridge-based architectuur zodat klanten hun eigen middleware diensten kunnen gebruiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-04T09:00:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.