Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HO breidt Converged Cloud Portfolio uit

HP breidt Converged Cloud Portfolio uit voor Hybrid Delivery omgevingen. Nieuwe oplossingen leveren flexibiliteit, versnelde innovatie en lagere kosten. Daarnaast helpen deze oplossingen klanten succesvol te zijn binnen de hybride wereld.

Recent onderzoek van HP bevestigt de behoefte aan oplossingen binnen de private, managed en publieke cloudomgevingen. Respondenten geven aan dat 75 procent van de zakelijke- en it-managers streeft naar een hybrid delivery model. Tegelijkertijd maakt 65 procent zich zorgen te afhankelijk te worden van de leveranciers en gaf 75 procent aan integratie van workloads tussen cloudmodellen belangrijk te vinden voor het implementeren van de cloud.

De nieuwe HP-cloudoplossingen zijn geschikt voor private, managed en publieke cloudomgevingen. HP CloudSystem en HP Cloud Service Automation (CSA) 3.1 oplossingen voorzien zowel de basis als het management platform van snelle implementatie van clouddiensten. HP Continuous Delivery Automation (CDA) 1.1 biedt volledige automatisering van het opstarten en controleren van cloud applicaties. De nieuwe en verbeterde HP Cloud Services biedt publieke clouddiensten op het gebied van compute-, storage- en applicatie platformen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-13T13:14:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.