Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat introduceert update CloudForms

Red Hat verstevigt zijn aanbod open hybride cloud oplossingen en technologieën voor enterprises en komt amper een maand na de eerste introductie met een update van zijn open hybride cloud management platform, CloudForms 1.1. Daarnaast introduceert Red Hat twee cloud bundels en een nieuw servicepakket.

Met  kunnen enterprises een open hybride cloud bouwen en beheren, hebben ze keuze uit meerdere virtualisatieplatformen en is uitbreiding naar publieke cloud resources mogelijk. Daarnaast kunnen ze applicaties bouwen en beheren in de cloud en deze gebruiken voor hun werkprocessen.
CloudForm 1.1 van Red Hat omvat een een aantal updates, verbeteringen en nieuwe functies, waaronder:
• System Groups: waardoor administrators hun systeem eenvoudig kunnen indelen voor het uitvoeren van acties, zoals het upgraden van systemen als ware het er een.
• LDAP ondersteuning: zodat enterprises hun bestaande identity management oplossingen kunnen inzetten binnen CloudForms.
• Content searching: geeft enterprises de mogelijkheid om in de gehele applicatie lifecycle omgeving te zoeken naar specifieke stukken content.

Tijdens de Red Hat Summit in juni 2012 kondigde Red Hat oplossingen aan waarmee enterprises open hybride clouds kunnen bouwen en beheren. Door Red Hat’s portfolio van producten te combineren, bieden deze oplossingen enterprises de mogelijkheid eenvoudig te groeien naar een open hybride cloud structuur met minder complexiteit. De eerste van de vier oplossingen, Red Hat Storage, werd in juni 2012 uitgebracht en nu zijn twee extra open hybride cloud oplossingen beschikbaar: Red Hat hybride IaaS oplossing en Red Hat Cloud met virtualisatie bundel.

Daarnaast introduceert Red Hat ook een nieuw cloud aanbod op service gebied, Open IaaS Architecture Service genaamd. De cloud diensten van Red Hat zijn ontworpen om de ontwikkeling van functionele enterprise-ready clouds en de daarmee samenhangende diensten te stimuleren. Om ervoor te zorgen dat een private of hybride cloud van een klant succesvol is vanaf dag één, biedt Red Hat zijn Open IaaS Architecture Service. Hiermee wordt Red Hat’s cloud- en virtualisatie-aanbod ontworpen, geïnstalleerd en geoptimaliseerd om een open schaalbaar IaaS te bieden die specifiek is afgestemd op de omgeving van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-04T10:56:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.