Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat komt met Enterprise Virtualization 3.1

Red Hat kondigt verbeteringen aan van zijn enterprise virtualisatie platform met de wereldwijde beschikbaarheid van Red Hat Enterprise Virtualization 3.1. Deze versie biedt nieuwe functies ter verbetering van de schaalbaarheid, het gebruikersbeheer en de management interface, networking, storage en virtuele desktop functionaliteiten. Daarnaast vergroot deze versie de flexibiliteit door de combinatie van RHEV met het Red Hat portfolio.

Red Hat Enterprise Virtualization is volgens de producent momenteel de enige mission-critical end-to-end, open source virtualisatie infrastructuur ontworpen voor enterprise gebruikers. De kernel-bases Virtual Machine (KVM) van de 3.1 versie bevat negentien van de 27 gepubliceerde SPECvirt_sc2010 performance benchmarks, waaronder de beste 2-socket en 4-socket scores en de enige gepubliceerde 8-socket scores. Door 50 tot 70 procent lagere kosten te realiseren, biedt het organisaties ook aanzienlijke economische voordelen.

Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 omvat een bijgewerkte gebruikersinterface, een verbeterde cross-platform web administration portal, een bijgewerkt rapportage dashboard, nieuwe netwerk mogelijkheden en een verbeterde disk storage. De integratie van een technologie preview van storage live migratie biedt de flexibiliteit om diskbestanden van virtuele machines te migreren tussen storage domeinen zonder dat de virtuele machine moet worden uitgezet. De power user portal is uitgebreid met resource quota functionaliteiten om self-service voor test/development en andere private cloud use cases mogelijk te maken. De nieuwe versie omvat ook verbeteringen voor de vdi-mogelijkheden van het platform waaronder een nieuw virtueel desktop autostart beleid, betere wan-optimalisatie en een verbeterde virtuele desktop client.

De integratie met Red Hat Storage, Red Hat’s scale-out open source storage software voor het beheer van data, is een belangrijke toevoeging van Red Hat Enterprise Virtualization 3.1. Red Hat Storage Server 2.0, dat gebaseerd is op de GlusterFS technologie die Red Hat verkreeg na de overname van Gluster in oktober 2012, kwam wereldwijd in juni 2012 beschikbaar en biedt enterprise klanten open, unified scale-out storage software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-27T11:15:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.