Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onpremise2cloud ondersteunt MKB bij cloud

Investeren in noodzakelijke vernieuwingen, of toch nog langer doorwerken met de bestaande, verouderde hulpmiddelen? Steeds meer midden- en kleinbedrijven staan voor dit dilemma. En als het om ict gaat, komt daar vaak nog een probleem bij. De juiste kennis ontbreekt. Onpremise2cloud biedt een oplossing. Het jonge, maar vakkundige bedrijf vertaalt de specifieke wensen en eisen van het mkb naar een scala van betaalbare cloud-oplossingen.

Het mkb is de motor van onze economie en ict is een belangrijke brandstof voor die motor. Toch is ict voor veel bedrijven nog steeds een ondergeschoven kindje. De juiste kennis ontbreekt. En omdat de economie nog altijd in slecht weer zit, worden broodnodige investeringen in de koelkast gezet of zelfs afgesteld. Zonder de juiste investeringen in ict gaat de motor haperen. Diverse onderzoeken, onder andere van de TU Twente, tonen aan dat de gemiddelde mkb-ondernemer onnodig veel kosten maakt door de ict-kant van zijn bedrijf te verwaarlozen. Door het zoek raken van gegevens, of het niet verzorgen van een goede back-up, loopt hij bovendien onnodig risico’s.

Onpremise2cloud is een jong, maar vakkundig bedrijf, dat zegt hierin verandering te brengen. Het bedrijf wil directies ondersteunen bij het inzetten van cloud-oplossingen en heeft zich gespecialiseerd in het adviseren in en leveren van een oplossing op maat. Om dit goed te kunnen doen wordt eerst gekeken naar de strategische ontwikkeling die het mkb beoogt. Op basis van die analyse inventariseert Onpremis2cloud de knelpunten en de kansen, waarna in overleg met de opdrachtgever een plan wordt opgesteld. Dit plan geeft duidelijk aan of en zo ja waar de cloud uitkomst biedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-11T13:29:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.