Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SMART introduceert Online Werkplek

Werkplek

Smart IT Services introduceert Smart Online Werkplek Met Smart Online Werkplek gebruiken werknemers programma’s en gegevens altijd en overal op dezelfde wijze. Online Werkplek maakt het nieuwe werken mogelijk zoals het bedoeld is: flexibel, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk.

Met Smart Online Werkplek biedt Smart IT Services ondernemingen een flexibele online werkplek met de nieuwste applicaties, servicedesk en rekenpower uit Nederlandse datacenters. Het basispakket van Smart Online Werkplek bevat onder meer Windows en Microsoft Office. Het basispakket kan per werkplek worden uitgebreid met bedrijfskritische aplicaties zoals Exact en Afas. Het bevat ook cloudopslag vanag 5GB per gebruiker.

De online werkplek wordt gehost vanuit Nederlandse datacenters. De data is dan ook onderhevig aan de Nederlandse wet- en regelgeving. En niet, zoals bij veel aanbieders, aan buitenlandse wet-en regelgeving. De rekenkracht van de datacenters is ook krachtig genoeg om zelfs zware cad-applicaties vloeiend in de online werkplek te laten draaien. Smart IT Services richt zich met Online Werkplek op ondernemingen met minimaal 1vijftien werkplekken.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat maakt de Online Werkplek van Smart IT anders dan al die anderen die hetzelfde aanbieden?

Inderdaad Mario, wat voor toegevoegde waarde biedt Smart IT ten opzichte van andere aanbieders.

Goeie vraag. Ik vind het wel een pré dat het om Nederlandse datacenters gaat. Daar zijn er waarschijnlijk ook wel meer van.

@mario en @George: ik zou ze maar eens bellen, dan vertellen ze jullie het wel. Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over!

@Marco,

Ik heb in het verleden zelf dat soort systemen uitgerold.

Als een provider een online desktop aan zou bieden op basis van open source, dan is het een waardig nieuwsitem op Computable i.p.v. 13 uit een dozijn.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-20T13:16:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.