Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade verenigt fysieke en virtuele netwerken

Brocade lanceert een omvattende strategie waarin het bedrijf de meest waardevolle aspecten van fysieke en virtuele netwerken combineert om de wendbaarheid van bedrijven te vergroten, de complexiteit te reduceren en de mate van virtualisatie binnen datacenters naar nieuwe niveaus te brengen. Brocade ondersteunt zijn strategie door het leveren van nieuwe hardware- en software-uitbreidingen binnen zijn volledige datacenterportfolio.

De Brocade Vyatta 5400 vRouter is een netwerkoplossing voor sterk gevirtualiseerde datacenters, die voorziet in geavanceerde routing, beveiliging en high-availability functies als een software-appliance. Versie 6.6 van de Brocade Vyatta vRouter omvat ondersteuning voor multicast-routing en Dynamic Multipoint VPN (DMVPN). Deze twee technologieën zijn volgens Brocade essentieel voor grote bedrijven en cloud-serviceproviders.

Brocade lanceert ook de Brocade Virtual ADX. Dit virtueel application delivery-platform versnelt de inzet van applicaties en biedt gedifferentieerde services voor dynamische cloud-omgevingen. De Brocade Virtual ADX is onderdeel van het complete Application Delivery Controller-productportfolio van Brocade en biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid waarmee operationele kosten drastisch te reduceren zijn en het ontsluiten van nieuwe omzetstromen te versnellen is. 

Ook nieuw is de 4-poorts 40 GbE Brocade MLXe-module voor bedrijfskritische en data-intensieve services in datacenters en bedrijfsnetwerken. Met wire-speed prestaties op de 40 GbE-module zorgt deze oplossing voor naadloze integratie met de Brocade VCS Fabric-technologie. Zo ontstaat een end-to-end multitenant 40 GbE-oplossing in het datacenter. Voor kleinere datacenters die geïntegreerd zijn met Carrier Ethernet-netwerken, introduceert Brocade nieuwe versies van de compacte Brocade NetIron CER-routers. Deze zijn voorzien van maximaal vier 10 GbE-poorten. Deze carrier-class-routers bieden een kosteneffectieve manier om het bereik van Carrier Ethernet te vergroten. Ze voorzien in de snelle beschikbaarstelling van nieuwe diensten aan de rand van het netwerk. Naast Brocade NetIron CER-routers lanceert Brocade ook nieuwe NetIron CES-switches.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-08T15:15:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.