Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Orange breidt Flexible Computing uit

Orange Business Services kondigt de uitbreiding aan van Flexible Computing, een Infrastructure as a Service-dienst. In Europa maken er al vijfhonderd klanten gebruik van deze service. Nu is Flexible Computing ook beschikbaar vanaf datacenters in Noord-Amerika en Azië die klaar zijn voor de cloud.

Orange Business Services integreert Flexible Computing met het wereldwijde netwerk om voor bedrijfsapplicaties die naar de cloud gaan een veilige end-to-end dienst aan te kunnen bieden. Met een enkele provider werken, vermindert de complexiteit en garandeert prestaties en beschikbaarheid door de strenge sla's.

Flexible Computing biedt een schaalbare en modulaire dienst voor snelle en eenvoudige voorziening die omhoog en omlaag geschaald kan worden om aan de wisselende vraag en dynamische zakelijke groei te kunnen voldoen. MNO’s kunnen kiezen uit zelf beheerde Infrastructure-as-a-Service via een veilige en eenvoudige portal, of voor een volledig beheerde dienst die ervoor zorgt dat multinationals hun interne it-middelen kunnen optimaliseren en kunnen focussen op strategische projecten en levering van toepassingen. Door een op gebruik gebaseerde facturering te handhaven, kunnen klanten hun it-middelen en consumptie van diensten voorspellen en monitoren. Door alleen te betalen voor de middelen en diensten die daadwerkelijk gebruikt worden, kunnen bedrijven hun it-kosten beter afstemmen op hun zakelijke activiteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-28T11:16:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.