Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dassault komt met SolidWorks Mechanical Conceptual

 

Dassault Systèmes, specialist in 3D-ontwerp, 3D digitale prototypes en product lifecycle management (plm), introduceert de eerste SolidWorks-applicatie op het 3Dexperience-platform: SolidWorks Mechanical Conceptual.

De ontwerpwereld is sterk veranderd. Deze is socialer en conceptueler geworden en er wordt steeds meer samengewerkt. SolidWorks Mechanical Conceptual speelt in op die veranderingen. Hiermee kunnen meerdere mensen gelijktijdig hun ideeën tot verschillende concepten uitwerken. Omdat de nieuwe software onderdeel uitmaakt van het 3Dexperience-platform, werkt het samen met de andere applicaties uit het portfolio van Dassault Systèmes die al via het 3Dexperience-platform beschikbaar zijn.

Dit platform verbindt de hele SolidWorks-community met een nieuwe generatie proceservaringen voor de wereldwijde Catia-community. Hierdoor nemen de samenwerkingskansen voor SolidWorks-gebruikers sterk toe. Samengevat is SolidWorks Mechanical Conceptual gebouwd op vier pijlers die inherent zijn aan de conceptuele ontwerpaanpak:
• Conceptueel: Gebruikers kunnen zonder ontwerpbarrières concepten creëren en hun ideeën sneller digitaal vastleggen en op elk gewenst moment in de toekomst gebruiken.
• Intuïtief: Ontwerpers kunnen hun ideeën intuïtief en flexibel vormgeven, omdat ze behalve parametrisch ook in een structuurvrije omgeving kunnen werken (direct modelling).
• Sociaal: Bekende sociale samenwerkingstools van het interactieve 3Dexperience-platform stellen gebruikers in staat de collectieve intelligentie van hun bedrijf, klanten en toeleveranciers te benutten.
• Verbonden: De mogelijkheid tot samenwerken is verbeterd met automatisch opgeslagen ontwerpveranderingen. Zo zijn de data altijd en overal veilig, up-to-date en toegankelijk te maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4995335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×