Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dassault komt met release 2014 3Dexperience

 

Dassault Systèmes, specialist in 3D-ontwerp, 3D digitale prototypes en product lifecycle management (plm), introduceert Release 2014x van het 3Dexperience-platform. Dit softwareplatform bevat industriegerichte oplossingen voor twaalf markten, te gebruiken via de cloud of als licenties binnen het eigen bedrijf.

De markten waarin het bedrijf actief is, variëren van de luchtvaartindustrie tot de financiële dienstverlening, met in de Benelux een accent op de maakindustrie, hightech, life sciences en energiesector. De eerste klanten die deze nieuwe release al enige maanden hebben gebruikt, noemen de gebruikerservaring intuïtief. Tevens vinden zij de cloud-gebaseerde sociale samenwerkingsmogelijkheden een verrijking voor hun business.


Release 2014x van het 3Dexperience-platform is vanaf nu voor alle klanten beschikbaar. Het bevat maar liefst 41 industry solution experiences voor 183 processen. Dassault Systèmes integreert hierin alle oplossingen voor twaalf verticale markten om klanten wereldwijd met supply chain partners te laten samenwerken. Het cloud-aanbod bestaat uit veertien industry solution experiences voor ruim zestig processen en voor bedrijven van elke omvang.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5005053). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×