Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco verbetert unified computing system

Cisco UCS

Cisco introduceert significante vernieuwingen van zijn unified computing system (ucs), waaronder een breder en krachtiger portfolio van technologieën om klanten te helpen profiteren van snel veranderende zakelijke en it-landschappen.

Cisco richt zich met het uitgebreide portfolio, dat is gebouwd op een architecturaal fundament, partnerships en een snelle adoptie van unified computing system door klanten, op nieuwe marktsegmenten en gebruiksmogelijkheden met de introductie van Cisco UCS M-Series Modular Services voor applicaties op cloud-schaal, en Cisco UCS Mini voor kleine omgevingen. Daarnaast zorgt de uitbreiding van het huidige ucs-portfolio voor meer verwerkingskracht en schaalbaarheid, voor een breed scala aan datacenter-workloads, met nieuwe, vierde generatie UCS Rack en blade servers voor applicatieprestaties.

De innovatie van unified computing zorgt voor een uitbreiding van Cisco’s strategie voor toekomst vaste applicatie centrische datacenter-infrastructuren. Deze is ontwikkeld om voorsprong te creëren voor klanten in een voortdurend veranderende zakelijke en it-wereld. Tot de nieuwe technologie-innovatie behoren onder meer:computing op cloud-schaal, edge-scale computing, data-intensive computing en kernapplicaties voor datacenters.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-12T13:24:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.