Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda komt met Message Archiver 4.0

Barracuda Networks introduceert de Barracuda Message Archiver versie 4.0. Deze nieuwe versie breidt de archiveringscapaciteit uit door het verplaatsen of kopiëren van data naar de Barracuda Cloud.

De Message Archiver's schaalbare gebruiksopties van Barracuda Networks staan volgens de producent garant voor meer opslagcapaciteit en rekenkracht. De integrale zoekfunctie biedt een centrale interface voor het doorzoeken van Message Archiver-appliances en data in de cloud. Barracuda Message Archiver versie 4.0 is een onderdeel van het strategische Data Protection Plus-initiatief van Barracuda en biedt opslag in de cloud en een centrale interface waarmee werknemers en beheerders archieven kunnen opvragen en doorzoeken.

Barracuda Message Archiver versie 4.0 is per direct verkrijgbaar. De oplossing is bestemd voor organisaties die minder opslagcapaciteit kwijt willen zijn aan hun e-mail en de gebruikersproductiviteit willen verhogen. De nieuwe versie maakt deel uit van het Data Protection Plus-initiatief van Barracuda, dat klanten oplossingen aanreikt waarmee zij bedrijfskritische gegevens vanaf elke locatie en elk apparaat kunnen opvragen, opslaan en delen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-31T13:56:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.