Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe functies in Box Notes

 

Box introduceert drie nieuwe Box Notes functies: versiegeschiedenis, tabellen en het eenvoudig insluiten van afbeeldingen. Box Notes is ontwikkeld om de samenwerking binnen en tussen bedrijven te verbeteren. De nieuwe verbeteringen maken het tot een handige tool voor een nog breder scala aan taken. Met de Box-producten voor mobiele apparaten en pc kan iedereen samenwerken en ideeën in realtime vastleggen, delen, en uitwerken.

Eén van de voordelen van samenwerken met Box Notes van Box is is dat iedereen in realtime notities kan bewerken. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het niet eens bent met de wijzigingen van goedwillende collega's en soms wil je gewoon terug in de tijd gaan om eerdere versies te bekijken. Daarom introduceert Box de Versiegeschiedenis. Hiermee kunnen vorige versies van notities worden bekeken en opgehaald. Daarnaast maakt deze functie het mogelijk om te zien wie wijzigingen heeft aangebracht.

Statusitems volgen, projectplanning of toekomstige doelstellingen: veel ideeën spreken het meest tot de verbeelding in tabelvorm. Box Notes beschikt over alle standaardopties waarmee je eenvoudig tabellen kunt invoegen en wijzigen. Bovendien kun je ook bestaande tabellen gewoon bewerken.

Ten slotte is ook het invoegen van afbeeldingen in Box Notes aanzienlijk verbeterd. Het is voor een team nu tien keer gemakkelijker om afbeeldingen in een Box Note te plaatsen. Door middel van de knop ‘Afbeelding invoegen’ kunnen afbeeldingen vanaf het bureaublad worden ingevoegd of door middel van een link. Afbeeldingen vanaf het bureaublad worden automatisch geüpload naar Box in een map naast de opmerking. iPhone of iPad gebruikers kunnen met de 3.6.1-release (die binnenkort uitkomt), een foto maken met de camera of een foto kiezen uit de fotobibliotheek.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5224022). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×