Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Parallels ondersteunt Docker-toepassingen

 

Parallels heeft de op containers gebaseerde virtualisatie-oplossing Parallels Cloud Server uitgebreid met ‘native’ ondersteuning voor Docker toepassings-implementaties. Service providers die gebruik maken van Parallels Cloud Server kunnen klanten Docker applicatie-omgevingen met betere prestaties en beveiliging bieden.

Serviceproviders hebben ervoor gezorgd dat Parallels-containers volgens de producent met meer dan een miljoen exemplaren de meest gebruikte in de wereld zijn. Daardoor zijn Parallels container-gebaseerde producten het bewezen alternatief voor hypervisor-gebaseerde virtuele machines. Deze serviceproviders kunnen nu snel aanbiedingen introduceren om Docker-ontwikkelaars te ondersteunen; met behoud van de management tools en expertise die ze hebben ontwikkeld op hun Parallels-platform.

Voor serviceproviders en anderen die ‘nieuw’ zijn op het gebied van containers-gebaseerde virtualisatie biedt de nieuwe Docker-ondersteuning van Parallels Cloud Server een overtuigende oplossing als een schaalbare en bewezen platform voor een uitgebreid dienstenaanbod van vps tot beheerd IaaS.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5231094). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×