Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Box sluit aan bij Microsoft Cloud Storage

 

Box heeft twee nieuwe integraties met Microsoft Office aangekondigd waarmee bedrijven content kunnen openen vanaf elk apparaat of platform. Met deze integraties kunnen gebruikers efficiënter samenwerken in de cloud. Box voegt zich bij Citrix en Salesforce als inaugurele leden van het Cloud Storage-partnerprogramma van Microsoft. Box gaat native integraties voor zowel Office voor iPad en iPhone als Office Online ondersteunen.

Box en Microsoft hebben hetzelfde doel voor ogen: het ontwikkelen van verschillende opties die gebruikers in staat stellen om samen te werken aan content in Office en deze content eenvoudig te beheren. Met de nieuwe integraties kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit Office voor iOS documenten openen, bewerken en weer opslaan in Box.

De integraties zorgen hiermee voor een verbinding tussen Box en Office Online. Bovendien werken deze integraties samen met de bestaande Office 365-integratie van Box voor de pc en het onlangs aangekondigde Outlook voor iPhone en iPad, die beide zijn ontwikkeld via het open platform van Office 365 voor alle ontwikkelaars.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5231708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×