Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking DeLorentz & Partners en Uniserver

 

Samenwerking DeLorentz & Partners en Uniserver

Om klanten kwaliteit en flexibiliteit te garanderen binnen de (cloud-)infrastructuur heeft DeLorentz & Partners gekozen voor een intensieve samenwerking met Uniserver. Met de keuze voor Uniserver kan DeLorentz & Partners nog beter inspelen op de ict-behoefte van haar klanten.

DeLorentz & Partners stelt dat het voor haar opdrachtgevers, die zich voornamelijk in de hospitality, private equity, pensioenfondsen, goede doelen en de zorg bevinden, steeds belangrijker wordt dat certificering en heldere afspraken gewaarborgd dienen te zijn (o.a. in sla’s). Uniserver biedt dat; op basis van metingen is duidelijk dat het een aantoonbaar goed hostingplatform biedt. Voor de continuïteit van de klanten èn de dienstverlening is dat essentieel. Net zoals de ISO 27001 certificering.

DeLorentz & Partners werkt als ketenregisseur, begeleidt en adviseert haar opdrachtgevers naar een passende oplossing in het proces van ontwerp, bouw tot en met beheer en support (24/7). Voor klanten betekent dit één aanspreekpunt. DeLorentz & Partners neemt haar verantwoordelijkheid oftewel ‘ownership’ voor de netwerk- en cloudoplossingen, waarbij security een voorname rol speelt.

Uniserver werkt samen met sterke partners die it voor hun klanten vereenvoudigen en ze naar de cloud begeleiden. Dankzij de samenwerking worden klanten van DeLorentz & Partners vanaf het eerste tot en met het laatste moment op de beste manier door het hele traject geloodst.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5864903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×