Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eshgro voldoet aan ISO 27001 en NEN 7510-normen

Eshgro behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificeri

Cloud service broker Eshgro heeft met succes de certificeringstrajecten voor ISO 27001 en NEN 7510 afgerond. De publieke en private cloud diensten van Eshgro voldoen daarmee aan alle gestelde eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Cloud service broker Eshgro heeft met succes de certificeringstrajecten voor ISO 27001 en NEN 7510 afgerond. De publieke en private cloud diensten van Eshgro voldoen daarmee aan alle gestelde eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Als cloud service broker levert Eshgro geïntegreerde cloud oplossingen aan IT partners en hun klanten. Daarvoor wordt vaak een combinatie van publieke en private cloud diensten ingezet. Het bieden van veilige, vertrouwde oplossingen staat bij Eshgro hoog in het vaandel. Met het behalen van de twee nieuwe certificeringen wordt onderstreept dat de informatiebeveiliging van Eshgro aan de belangrijkste normen voldoet.

“Het bieden van aantoonbaar veilige oplossingen is voor onze dienstverlening van groot belang,“ vertelt Anton Loeffen, CEO van Eshgro. “Voor eindgebruikers, maar misschien nog wel meer voor onze partners. Onze CSB Suite helpt IT partners om effectief cloud diensten te verkopen, maar zij moeten ook aan klanten kunnen uitleggen dat de diensten die ze aanbieden van een veilige bron komen. De ISO 27001 en NEN 7510 certificering, samen met de certificeringen die Eshgro al had, halen alle twijfel weg dat de data van gebruikers bij ons in veilige handen is.”

De diensten van Eshgro waren reeds ISAE 3402 type II gecertificeerd. In combinatie met de twee nieuwe certificeringen wordt nu aan de hoogste standaarden voldaan. ISO 27001 is een veelgevraagde normering voor de inrichting van informatiebeveiligingssystemen. De aanvulling met NEN 7510 maakt dat de diensten ook gekwalificeerd zijn voor gebruik in de zorgsector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-02T09:15:00.000Z Eshgro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.