Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control is AWS Premier Partner

Het Nederlandse cloud consultancybedrijf Oblivion Cloud Control uit Amsterdam en Apeldoorn, heeft de hoogst haalbare partnerstatus van Amazon Web Services (AWS) behaald. Oblivion Cloud Control is daarmee de eerste en enige Premier Consulting Partner in de Benelux en de 20e binnen EMEA.

Zware eisen

Om deze partnerstatus te behalen moeten APN partners aan zeer zware eisen voldoen. Het Premier Partner predicaat wordt toegekend aan Amazon Partner Network (APN) leden die uitzonderlijk geïnvesteerd hebben in AWS expertise, aantoonbaar uitzonderlijke praktijkervaring hebben, beschikken over een groot aantal technisch gecertificeerde consultants, meerdere APN Competences hebben en expertise hebben in projectmanagement. Tevens moet de Amazon partner worden voorgedragen door Amazon Web Services voor het premier level.

AWS experts

Oblivion Cloud Control werd onder andere Premier Consulting Partner op basis van de recent behaalde AWS DevOps competence en AWS IoT competence. Naast een bovengemiddelde praktijkervaring heeft Oblivion Cloud Control bovendien een groot aantal AWS certificeringen. De consultants van Oblivion Cloud Control beschikken gezamenlijk over alle beschikbare AWS competences, ook zijn er meerdere consultants die alle mogelijke AWS certificaten hebben weten te behalen. Zelfs de directie, sales en projectmanagers van Oblivion Cloud Control doen mee in de AWS certificeringen.

“We zijn erg trots op het behalen van de Premier Partner status. Deze status is zeer uitzonderlijk, maar helemaal voor een relatief jong bedrijf als het onze. Het is dus echt een erkenning van het hoge kennisniveau, de dedication en de diepgang van onze consultants. Deze partnerstatus is een kwaliteitsstempel voor onze klanten en stelt ons in staat onze klanten nog beter te kunnen helpen met hun AWS Ambities”, zegt Edwin van Nuil, Managing Director Oblivion Cloud Control B.V.

Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control, gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam, richt zich op complexe vraagstukken binnen en rondom AWS Cloud. Het bedrijf is AWS Channel Partner en Advanced Consulting Partner voor Nederland sinds 2013 en in het bezit van meer dan 75 AWS certifications. Daarnaast is Oblivion Cloud Control implementatiepartner van complementaire producten en services als onder meer Okta Identity en Trend Micro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T13:23:00.000Z Oblivion Cloud Control
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.