Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ETTU lanceert uniek adoptieprogramma Office 365

Om te zorgen dat het volledige potentieel van Office 365 én de medewerkers wordt benut, lanceert ETTU de propositie Digitaal Vitaal. De factor mens is namelijk in het drieluik ‘proces, technologie en mens’ het meest onderbelicht als het gaat om digitale ontwikkeling binnen organisaties. Wanneer een organisatie moeite heeft met het meekrijgen van de medewerkers in een nieuwe manier van werken, is enkel het introduceren van (nog) een nieuwe tool dan ook zelden de oplossing.

Digitaal Vitaal is een unieke adoptieaanpak voor Office 365 omdat de focus in de eerste plaats niet ligt op techniek maar juist op mensen. Pas wanneer medewerkers op een dusdanige manier betrokken worden dat ze weten wat er van ze verwacht wordt, ze begrijpen hoe het werkt en (last but not least!) ze het ook leuk vinden om aan de slag te gaan met de nieuwe manier van werken, kan een tool of applicatie ècht het verschil maken. Hiervoor zet ETTU eigentijdse en eigenwijze adoptiemiddelen in, zoals het Jump Start Programma en de Digitaal Vitaal Game.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Organisaties die hun productiviteit willen verhogen, investeren vaak in digitale tools. Dat is slechts een deel van de oplossing, want extra aandacht aan personeel levert drie keer zoveel op. Op basis van de meer dan 700 projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, hebben wij een unieke adoptieaanpak ontwikkeld. Met deze aanpak, Digitaal Vitaal genaamd, halen wij het maximale rendement uit Office 365 en de medewerkers.” 

Martine van den Hurk, Productivity Consultant bij ETTU. “Bij de implementatie van een nieuwe technologie wordt adoptie vaak als sluitpost gezien en dat is eeuwig zonde. Daarom heeft ETTU ook Digitaal Vitaal gelanceerd, waarmee we waarde toevoegen met Office 365, zowel voor de medewerkers als voor de organisatie."

Op www.digitaal-vitaal.com staat een gratis online test waarin een organisatie zelf de vitaliteitsscore kan berekenen, inclusief de mogelijke tijdsbesparing voor medewerkers per dag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T10:03:41.000Z ETTU
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.