Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alles over OutSystems en Azure

Rotterdam, 18 april 2019 – Motion10 lanceert www.lowcode-azure.nl, een online informatieplatform over de combinatie van OutSystems development en Azure architectuur. Motion10 is partner van OutSystems en van Microsoft, en merkt in de markt dat er veel behoefte is aan kennis van de combinatie van deze twee thema’s. Op low-code-azure.nl vindt u gratis informatie in de vorm van blogartikelen en whitepapers.

In januari van dit jaar tekende Motion10 een strategisch partnership met OutSystems, en stapte daarmee officieel in de wereld van Low-Code om klanten te versnellen in hun cloudstrategie. Motion10 is één van de eerste OutSystems partners in Nederland, en één van de top Nederlandse Microsoft-partners met cloud integratiekennis op hoog niveau. Om die reden merken wij in de markt als geen ander dat er veel behoefte is naar kennis van beide zaken: Azure en OutSystems.

Low-code development en Azure architectuur

Low-code development brengt uw innovatievermogen in een stroomversnelling. Maar hoe combineert u die snelheid en agility met veiligheid en structuur? Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

We hebben de beschikking over een snelgroeiend team van OutSystems-specialisten, die veelvuldig de uitwisseling zoeken met onze Azure integratiespecialisten. Onze kennis rondom deze onderwerpen willen we natuurlijk graag met u delen.

Online informatieplatform over OutSystems en Azure

We merken en zien om ons heen dat de specialistische kennis die wij in huis hebben op gebied van OutSystems development en Azure integratie uniek is. En dat er veel behoefte en vraag naar is. Daarom delen wij via de website www.lowcode-azure.nl zoveel mogelijk blogs, whitepapers en in de toekomst ook video’s over deze onderwerpen.

Wat kunt u verwachten?

Op de website vindt u nu al een selectie van whitepapers van Motion10 en OutSystems, om u op weg te helpen met en te inspireren over de mogelijkheden met Low-code development. Daarnaast vindt u een selectie van blogs, die in de nabije toekomst continu aangevuld zal worden met de laatste inzichten. Benieuwd naar de toegevoegde waarde van OutSystems in combinatie met Azure? Download dan zeker de whitepaper van Motion10 CTO Gijs in ’t Veld, “OutSystems + Azure: 1+1=3”.

U kunt de whitepaper hier gratis downloaden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-18T16:50:13.000Z Motion10
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.