Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

APACE, de nieuwe Public Cloud architectuurdienst

UniqA heeft een nieuwe stap gezet in haar dienstverlening, waarmee ze nog meer wil laten zien dat de opzet van architectuur anders kan. Hiervoor heeft UniqA een nieuwe Public Cloud architectuurdienst ontwikkeld. Adaptable Architecture for Cloud Environments, kortweg APACE.

Een Cloud fundament in AWS en Azure

Met APACE is UniqA in staat om organisaties op een voortvarende manier gebruik te laten maken van AWS en Azure Public Cloud infrastructuurdiensten vanuit een doordachte architectuur. Deze architectuur is al uitgewerkt in diverse bruikbare producten. Naast architectuurdocumenten zijn dat ook een Cloud kostenmodel en code om deze architectuur te implementeren.

Met deze resultaatgerichte architectuurdienst wil UniqA laten zien dat zij in een korte tijd een goed doordachte en implementeerbare Public Cloud architectuur in AWS en Azure kan opleveren aan organisaties.

Meer informatie over APACE is hier te vinden.

Over UniqA

In 2015 hebben Resonate IT en Tadies het IT-architectenbureau UniqA opgericht. Door bundeling van hun krachten kunnen zij bestaande en toekomstige klanten op consultancybasis nog beter ondersteunen bij het opzetten en verbeteren van hun IT-infrastructuur architectuur, on premises en in de Cloud. Met de overtuiging dat ze samen meer verschil kunnen maken hierin. Zoals het laten zien dat het mogelijk is om Cloud infrastructuur architectuur te realiseren op een Agile manier, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de architectuur. Daarnaast het kunnen leveren van afneembare Cloud architectuurdiensten waarvan de bijbehorende producten reeds door UniqA ontwikkeld zijn en die alleen nog maar toegespitst moeten worden aan de eisen en wensen van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-28T15:44:39.000Z UniqA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.