Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het begint altijd met een ID...

IT bedrijven COERA en QforIT blinken uit in het ondersteunen van organisaties bij Digitale Transformatie & Cloud Transitie. Vandaag kondigen zij aan hun krachten te gaan bundelen in hun nieuwe joint venture: GLUE-ID. Door deze samenwerking worden hun individuele kwaliteiten en ervaring gecombineerd waardoor organisaties kunnen profiteren van vernieuwende cloud services en -oplossingen die een volledig scala aan Enterprise Cloud Applicatie & Integratie oplossingen bieden.

Integratie is hét sleutelwoord voor hybrid en multi cloud

Digitale transformatie en Cloud transitie worden door organisaties als strategische richting en beweging ingezet om sneller, flexibeler en goedkoper op veranderingen in de markt (en maatschappij) te kunnen reageren. Dit is cruciaal om een voorsprong te krijgen op de concurrentie, en te overleven op korte en langere termijn.

Het is meestal niet eenvoudig. Er bestaan binnen de organisatie namelijk al business modellen, systemen, processen, en mensen (met vaardigheden, kennis en ervaring).  De vraag is hoe je een dergelijke verandering in gang te zet, zodanig dat de huidige “business” weinig of geen risico loopt.

In de visie van GLUE-ID is solide en veilige integratie hierbij cruciaal, op proces, applicatie en data. GLUE-ID richt zich hierbij op drie componenten:

·       Integratie (Hybrid Cloud en Multi Cloud)

·       Applicatie ontwikkeling

·       Identity & Acces Management

Om een zo gestroomlijnd mogelijke ervaring in de multi cloud aan hun klanten te bieden zorgt GLUE-ID voor de lijm die multi cloud landschappen combineert en integreert; door een combinatie van enthousiasme, ervaring en expertise op het gebied Applicatie, Integratie en Identity & Access Management.

GLUE-ID verbindt mensen, processen, dingen en data op een slimme manier in de gehele Enterprise door het ontwerpen, maken en beheren van geïntegreerde cloudoplossingen. De robuuste, veilige en toekomstbestendige oplossingen van GLUE-ID komen terug in het sterke portfolio dat bol staat van SAP, Mendix en ForgeRock kennis, aangevuld wordt door op maat gebouwde apps.

GLUE-ID beschikt voor klanten over een resource delivery model, met momenteel ongeveer 50 hooggekwalificeerde medewerkers in Nederland en Roemenië, GLUE-ID kan klantorganisaties, indient gewenst een On-site/Near-shore concept bieden, waarmee er een hele goede balans wordt gevonden tussen kosten, kwaliteit, snelheid en expertise.

GLUE-ID | Toekomst bestendige integratie op een Europese schaal

‘Door onze joint venture creëren wij een “oneerlijk” voordeel – een voordeel dat concurrenten op een grote achterstand zet en klanten op een grote voorsprong’ aldus Theo Punter – Managing Partner van COERA en GLUE-ID.

‘Vanuit een holistische aanpak, verbindt GLUE-ID Cloud Integratie, Identity & Access Management en App development om te komen tot stabiele en toekomstbestendige integratie oplossingen voor de connected enterprise’ –zegt Peter Dau – Managing Partner bij QforIT en GLUE-ID.

‘‘Integratie is hét sleutelwoord om het verschil te maken in multi cloud. Het behalen van concurrentievoordeel met een multi cloud transformatiestrategie hangt namelijk af van hoe goed onze klanten kunnen integreren en innoveren. GLUE-ID heeft grootschalige multi-cloud-architecturen geïmplementeerd voor meerdere klanten op basis van ons unieke servicemodel. Onze brede ervaring en diepgaande expertise in multi cloud integratie geven ons de mogelijkheid om onze klanten te laten focussen op wat echt van belang is: het ontketenen van het volledige potentieel van de cloud en het creëren van bedrijfswaarde’ voegt Kenny van Sleuwen, Managing Director bij GLUE-ID toe.

Op 1 november a.s. treedt Jan-Herm Maarleveld (1970) toe als Commercial Director bij GLUE-ID. Jan-Herm heeft een achtergrond in Supply Chain Management en Marketing & Innovatie Management. In de afgelopen 25 jaar heeft hij in de IT-industrie verschillende customer-facing rollen vervuld. Organisaties waarvoor hij heeft gewerkt, zijn o.a. SAP, Mendix, SAS, HP en Berenschot. Hij gaat zich bij GLUE-ID richten op Business Development, Partner Management & Marketing. Samen met Kenny van Sleuwen wordt hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Over QforIT

QforIT is zowel SAP als Mendix partner, en focust op enterprise applicatie integratie met oplossingen en diensten die digitale transformatie en business innovatie mogelijk maken. QforIT’s kracht ligt in de snelle ontwikkeling en implementatie van robuuste en onderhoudsvriendelijke interfaces met naadloos passende front-end oplossingen.

Over COERA

Sinds 2013, toen de implementatie van Cloud oplossingen echt op gang kwam, zijn de gerenommeerde technici van COERA bezig met het bouwen van een sterke reputatie in Cloud integratie in het algemeen en Identity & Access management in het bijzonder. Met het geloof dat verspreide IT landschappen niet meer zonder veilig beheer van Identities kunnen, is COERA een door de wol geverfd IT bedrijf dat samen met partners werkt aan state-of-the-art cloud oplossingen voor klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-06T14:06:12.000Z GLUE-ID
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.