Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control behaalt de AWS Migration Competency

Oblivion Cloud Control, een Nederlandse AWS Premier Consulting Partner, kondigt het halen van de AWS Migration Competency aan. Eind 2020 behaalde Oblivion Cloud Control al de AWS Financial Services Competency. Met het toevoegen van de AWS Migration Competency telt Oblivion Cloud Control inmiddels negen officiële AWS onderscheidingen voor diverse competencies en partnerprogramma's.

Door middel van deze onderscheiding laat Oblivion Cloud Control zien dat ze volgens de strenge richtlijnen van AWS professioneel en kundig te werk gaan bij de migratietrajecten van hun klanten. AWS Consulting Partners met een Migration Competency bieden klanten uitzonderlijke expertise en training bij het opstellen van migratieplannen, DevOps modellen en het moderniseren van applicaties op het AWS platform. Tevens biedt het hebben van deze onderscheiding toegang tot AWS funding programma's ten gunste van de eindklant.

Cloud Readiness Assessment

Oblivion Cloud Control heeft de competentie toegewezen gekregen voor haar uitgebreide portfolio van migratietrajecten, waar complexiteit en schaalbaarheid geen obstakel zijn gebleken. Deze projecten werden succesvol uitgevoerd met het Cloud Readiness Assessment als uitgangspunt. Hiermee wordt nauwkeurig inzichtelijk gemaakt hoe ver de klant is in de cloud journey, waar sterktes en zwakheden liggen en hoe er een concreet actieplan opgesteld kan worden om de overbrugging te maken. 

“We zijn trots op onze kwaliteiten en capaciteiten en om dat door AWS op deze manier weer bevestigd te hebben blijft voor ons een prachtige ervaring. We willen hiermee onze klanten nog meer het vertrouwen geven in de toegevoegde waarde van een AWS migratie met Oblivion Cloud Control aan het roer,” zegt Edwin van Nuil, CEO van Oblivion Cloud Control.

De AWS Migration Competency is de vierde officiële competentie die aan Oblivion Cloud Control is toegewezen. De voorgaande competenties zijn de Financial Services-, IoT- en DevOps Competencies. Tevens neemt Oblivion Cloud Control nu deel aan vijf officiële AWS Partnerprogramma's: AWS Solution Provider, Marketplace Skilled Consulting Partner, Public Sector Partner, Immersion Day Partner en Well-Architected Partner. 

Over Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control is een AWS Premier Consulting en Channel Partner voor zowel managed- als professional services. Hun missie luidt: “We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud journey”. Dit doen ze door het ontwerpen, plannen, migreren en implementeren van cloud computing oplossingen op grote schaal. Oblivion Cloud Control heeft kantoren in Amsterdam, Apeldoorn en Bonn (Duitsland). Voor meer informatie en contact: www.oblcc.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-24T11:31:00.000Z Oblivion Cloud Control BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.