Managed hosting door True

Product: Figlo Hawanedo-concept

Dit artikel delen:

Financiële dienstverlener Figlo heeft op het afgelopen PFP Forum 'Hawanedo' geïntroduceerd. Hawanedo is een nieuw, wereldwijd toepasbaar adviesconcept, gebaseerd op vier eenvoudige, universele en intuïtieve processtappen: Have, Want, Need en Do.

Op het jaarlijkse kennisevenement en trefpunt voor financiële dienstverleners PFP Forum introduceerde Figlo, specialist op het gebied van adviessoftware voor de financieel dienstverlener in Nederland, het adviesconcept Hawanedo.

De door Figlo, een werkmaatschappij van Infa, gevoerde softwareapplicaties zijn of worden gebouwd vanuit een eigen visie op het adviesproces Have (inzicht in wat de klant al heeft), Want (inventarisatie van de wensen), Need (selectie van productmogelijkheden) en Do (actie om advies concreet te maken). De daaruit voortvloeiende softwarepakketten zijn gebruikersvriendelijk en inzichtelijk voor adviseurs en begrijpelijk voor consumenten en worden volledig gebouwd in Microsoft Silverlight op het .NET platform.

Figlo ontwikkelt applicaties en componenten voor onder meer verzekeraars, adviseurs (intermediairs), hypotheekadviseurs en banken.. De producten kunnen op een flexibele manier worden aangepast aan de wet- en regelgeving die geldt op lokale markten. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de toenemende vraag van internationaal opererende Nederlandse ondernemingen en buitenlandse partijen naar adviessoftware voor groeiende buitenlandse markten.
http://www.figlo.com/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-04T11:04:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.