Managed hosting door True

Product: Kerio MailServer 6.5

Dit artikel delen:

Kerio Technologies brengt een verbeterde versie van Kerio MailServer op de markt. Versie 6.5 beschikt over een nieuwe Outlook Connector, waarmee volledige, veilige toegang tot alle Outlook-gegevens wordt verkregen, en een geïntegreerde CalDAV-server. Gebruikers kunnen hiermee groepsagenda's delen en eenvoudig meetings plannen via verschillende soorten agenda's, zonder veel administratie.

De Kerio Outlook Connector in de verbeterde Kerio Mailserver Versie 6.5 synchroniseert naast e-mail ook agenda- en contactgegevens, notities en taken. Alle groupware-gegevens worden veilig bewaard in de nieuwe offline data-opslag, waardoor Outlook-gebruikers niet altijd afhankelijk zijn van een internetverbinding. Outlook Connector ondersteunt Outlook XP, Outlook 2003 en 2007.

De geïntegreerde CalDAV-server is een open agendastandaard waarmee het gemakkelijker is om afspraken te plannen in verschillende agenda's. Als onderdeel van Kerio MailServer 6.5 werkt de CalDAV server samen met Apple iCal, Microsoft Outlook, Microsoft Entourage, Windows Mobile en Palm Treo smartphones. Elke pc- en Mac-gebruiker kan daarmee kiezen voor bijna alle agenda-applicaties.

Kerio MailServer kan goed overweg met mobiele apparaten die voorzien zijn van Microsoft ActiveSync zoals Windows Mobile, Palm Treo en Symbian. Naast de groupware-functionaliteit biedt deze MailServer ook antivirus- en antispam-bescherming en gebruikersmanagement via Active of Open Directory en automatische back-up en archivering.

Mailserver Versie 6.5 draait op Windows, Red Hat Linux, SUSE Linux, Mac OS X 10.4 Tiger en Mac OS X 10.5 Leopard. Het is daarmee een alternatief voor Microsoft Exchange voor het midden- en kleinbedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.