Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BusinessBase introduceert BB.Net 4.0

 

BusinessBase, ontwikkelaar van standaard bedrijfssoftware voor middelgrote en grote bedrijven in de tmt-markt (technologie, media en telecom) en voor professionele dienstverlening, introduceert BB.Net 4.0 in Nederland. Gebruikers profiteren met deze oplossing van meer opties van Microsoft CRM 4.0 tot een volledige erp-oplossing. BB.Net 4.0 biedt hen verschillende add-ons voor projecten, contracten, voorraadbeheer en urenadministratie.

BB.Net 4.0 biedt gebruikers van Microsoft CRM 4.0 een compleet overzicht van de klantcontact keten - van het eerste telefoontje tot contractondertekening. De oplossing is volledig webbased en kan dus gemakkelijk koppelen met andere web applicaties via web services. Door middel van webservices integreert de oplossing ook naadloos met veelgebruikte Microsoft-producten als Microsoft SharePoint, Project Server, Office en Exchange Server.

BB.Net heeft een Microsoft-look-and-feel en door het gebruik van Windows Workflow is de oplossing eenvoudig aan te passen aan de organisatorische veranderingen. Daarbij is BB.Net 4.0 eenvoudig uit te breiden naar gelang de groeiende hoeveelheid gebruikers en gegevens.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2556974). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×