Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Logmein introduceert set met web services

 

Logmein komt met een gestandaardiseerde set web services, Logmein Rescue API. Deze set voorziet technici van de mogelijkheid om processen te stroomlijnen en hun effectiviteit en snelheid te vergroten. Met deze application programming interface (api) kan het on-demand support tool Logmein Rescue geïntegreerd worden in bestaande helpdeskomgevingen, crm en support management systemen.

Logmein Rescue is een webgebaseerde ondersteunende tool die het mogelijk maakt dat medewerkers van helpdesks en it-professionals toegang krijgen tot een computer, het probleem kunnen vaststellen en dat ook kunnen oplossen op afstand. Dit alles is mogelijk zonder van tevoren ingestelde software bij de computer die assistentie vereist.

De nieuwe integratie services verstrekt it- en ondersteunende organisaties toegang tot zowel hun van afstand ondersteunende service als de sessiegegevens. Dit gebeurt via een set van standaard webservices die toegankelijk zijn via Soap, HTTP GET- en HTTP Postmethodes. Gebruikers kunnen onsite systemen en legacy it-ondersteunende applicaties verbinden met Logmein Rescue.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2677260). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×