Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Letech voegt dashboards toe aan BIOS CRM

 

Letech heeft aan haar BIOS relatiebeheertoepassing voor buitendienstmedewer-kers in de food, non-food en pharmaceutische sectoren de mogelijkheid van dashboards toegevoegd. De gebruiker kan zelf in totaal zes dashboards initiëren.

De door Letech aan BIOS CRM toegevoede dasboards geven een optische weergave van een aantal bedrijfsprocessen. In die dashboards kunnen alle gegevens uit BIOS worden getoond. Met gegevens over bijvoorbeeld verkoop, marketing, planning, omzetverwachting, indexen en aantallen afspraken ziet de gebruiker in één oogopslag wat de status is van bepaalde zaken ten opzichte van begroting, doelstellingen, omzet, et ceters.


Naast de standaard crm-elementen biedt BIOS vele andere mogelijkheden, zoals formule- en assortimentsbeheer, ordermogelijkheden, verkoopacties, klantinformatie, productinformatie, marktinformatie, orderadministratie, et cetera. BIOS beschikt ook over een routeplanning met een download mogelijk-heid naar een TomTom navigatiesysteem.

Het pakket draait op een laptop, tablet of pda. Via bijvoorbeeld gsm of Internet is directe communicatie mogelijk, zodat de informatie vervolgens naar de centrale server doorgevoerd, ook op het (hoofd-)kantoor beschikbaar is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2731558). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×