Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Meer waarde halen uit Siebel CRM met F5

 

F5 Networks introduceert de Application-Ready Network-oplossing (ARN) voor Siebel CRM. Deze oplossing is een uitbreiding op de eerder aangekondigde ARN voor Oracle. De oplossing voorziet in een volledig geteste en gedocumenteerde leidraad voor het inzetten, configureren en optimaliseren van een F5-omgeving voor Oracles Siebel crm-applicaties.

Met de nieuwe leidraad Application-Ready Network-oplossing (ARN) van F5 Networks kunnen gebruikers van Siebel CRM en Oracle CRM On Demand, softwareleveranciers en systems integrators Siebel CRM efficiënter en betrouwbaarder inzetten. Door de technologie van F5 voor applicatiebeschikbaarheid en wan-optimalisatie op te nemen in hun Siebel CRM-infrastructuur, halen klanten meer uit hun bestaande investeringen. Ook neemt de efficiency van het netwerk toe.

Met de optimalisatietechnologie van F5 beschikken gebruikers over lan-snelheden via het wan, wat leidt tot een betere gebruikerservaring. Door de intelligente compressie van F5 is een daling van bandbreedtegebruik van 87 procent haalbaar en een verlaging van het aantal Siebel-serververbindingen tot 70 procent. Dat leidt tot lagere kosten op het gebied van beheer en infrastructuur. Dankzij kant-en-klare policy's en profielen voor Siebel CRM kunnen de F5 BIG-IP devices optimaal ingezet worden. Veel BIG-IP device-configuraties zijn geautomatiseerd voor Siebel CRM, waardoor eenvoudige en snelle inzetbaarheid mogelijk is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2736924). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×