Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Interactive Intelligence start e-Commerce website

Dit artikel delen:
Interactive Intelligence start e-Commerce

Interactive Intelligence, leverancier van innovatieve zakelijke ip-communicatie oplossingen, start in december dit jaar met een e-commerce website waar klanten en resellers producten kunnen aanbieden en aankopen die aansluiten bij het Customer Interaction Center (CIC), de all-in-one softwareoplossing.

Deze Interactive Intelligence Marketplace biedt een collectie aanvullende toepassingen die door derde partijen of intern zijn ontwikkeld: van templates voor procesautomatisering en standaard integraties tot maatwerk rapportages en dashboards. Ze zijn allemaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van de functionaliteit van CIC op het gebied van unified communications, contact center automatisering en business process automatisering. De aangeboden producten richten zich ook op specifieke branches zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, facilitaire contact centers, incassobureaus en energiebedrijven.

De producten die worden aangeboden op de Interactive Intelligence Marketplace richten zich zowel op contact centers als bedrijfstelefonie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-03T13:22:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.