Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rittal's Edge-systemen op Data Centre World 2019

Op Rittal’s stand D610 op de DCW in Londen van 12-13 maart staat de Edge-revolutie voorop en centraal. De getoonde producten omvatten Rittal’s eigen Edge Data Center dat een end-to-end product biedt met gestandaardiseerde, vooraf geconfigureerde IT-infrastructuur. Rittal toont ook de LCP DX-koelsystemen en de innovatieve RiMatrix Data Centre Container.

De opmars van Edge computing, dat in essentie computermiddelen aan de rand van een bepaald netwerk biedt, gaat snel door de groeiende technologische vraag naar minimale latency, lokale gegevensverwerking en hoge autonomie van de infrastructuur, systeembrede veiligheid en hoge brandbreedte. De focus ligt meestal op de directe verwerkingscapaciteit die nodig is bij de bron van de gegevens om de verwerking zo snel en veilig mogelijk uit te voeren.

De behoefte aan Edge computing is eenvoudig te zien in “slimme” productiesystemen waar sensoren en actoren constant informatie doorgeven over de status van processen en infrastructuur. Dit vormt de basis voor vernieuwende diensten zoals waarschuwingen, “predictive maintenance”, Artificial Intelligence (AI) en zelfoptimalisatie van de machine, die door de IT-afdeling van de onderneming in realtime worden geleverd. Om dit mogelijk te maken, en om snel te reageren op gebeurtenissen en onregelmatigheden, is een minimale latency tussen productie en IT-infrastructuur van essentieel belang.

Elbert Raben, Rittal’s Product Manager voor IT-infrastructuur, adviseert: “De DCW is altijd een drukbezochte internationale beurs en wij zijn blij dat wij zo’n interessant assortiment producten kunnen laten zien en ook zelf de Nederlandse bezoekers kunnen ontvangen. Alle producten helpen klanten te laten profiteren van innovaties zoals Edge computing.

“Onze systemen zijn snel te implementeren en kosteneffectief. Dit maakt de weg vrij voor Industrie 4.0-toepassingen. De modulaire constructie biedt klanten een enorme flexibiliteit. Zij kunnen worden geïnstalleerd in een IT-veiligheidsruimte of net als ons RiMatrix Data Centre Container in een container worden opgenomen. Hierdoor kan het worden geplaatst waar het nodig is.

“Gecombineerd met de as-a-service diensten die Rittal samen met iNNOVO Cloud levert, biedt het Rittal Edge Data Centre een complete one-stop-oplossing voor ondernemingen van elke omvang.”

Meer informatie over Edge computing vindt u op: https://expert.rittal.nl/thema/discover-the-edge/

Bezoek Rittal op de DCW (Excel, London, 12-13 maart 2019) op stand D610 en ontdek hoe de toonaangevende experts u kunnen helpen om te voldoen aan uw IT-eisen.

Meer info over de beurs: https://www.datacentreworld.com/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T15:36:19.000Z Rittal B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.