Product: Case management raamwerk

Dit artikel delen:

Open Text, onafhankelijke leverancier van Enterprise Content Management (ecm) software en oplossingen, komt met een nieuw raamwerk dat een aantal functionele uitbreidingen biedt op MS Office SharePoint Server 2007. Het raamwerk moet veel tijd en kosten besparen bij het ontwikkelen van schaalbare, high-end case management oplossingen.

Bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling en de ondersteuning van ECM oplossingen op het SharePoint Server 2007 platform wordt een nieuwe mogelijkheid geboden met het case management raamwerk van Open Text. Applicatieontwikkelaars kunnen snel en consistent organisatiebrede case management oplossingen bouwen die het SharePoint Server 2007 platform benutten.

Het nieuwe raamwerk wordt rechtstreeks door Open Text geleverd aan klanten en aan het wereldwijde netwerk van Microsoft partners die oplossingen ontwikkelen gebaseerd op Microsoft Office Share Point Server 2007. Belangrijke functionaliteiten van de oplossing zijn onder meer het automatisch aanmaken en verwijderen van dossiers; een ‘dashboard view', waardoor relevante cases snel toegankelijk zijn; een geavanceerde desktop client voor ‘drag en drop' van documenten naar cases; en een geïntegreerde zoekmogelijkheid tussen actieve en gearchiveerde cases.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Case Management zou meer moeten zijn dan alleen het verzamelen en beheren van documenten. Case Management betreft vaak kennisintensieve processen zoals Assessment, Diagnose, Configuratie Design, Planning, etc.

Voorbeelden te over bijv. het toekennen van toeslagen, immigratie toets, offerte aanvraag, claim behandelen. Allemaal processen waar zowel inbound, outbound en Rules een belangrijke rol spelen. Ik ben erg benieuwd hoe met OpenText en Microsoft 20.000 Case Werkers geholpen kunnen worden met het afhandelen van Claims en Offertes.

Wij van ISIS-Papyrus hebben klanten die dit dagelijks doen en een veelvoud aan Documenten scannen, automatisch classificeren, automatisch beoordelen en uitval handmatig, en automatisch en daar waar nodig met interactie met de Case werker documenten genereren die dan centraal geprint worden op een highspeed printer met natuurlijk bundeling en envelopperen.

mvg
Freddie van Rijswijk
www.isis-papyrus.com

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-11T14:59:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.